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お正月を楽しみました!
2025/01/20
皆様こんにちは、ホテル京阪淀屋橋です!
2025年が始まり、もう20日が過ぎました。
仕事や学校が始まり、忙しい日々をお過ごしの方も
多いのではないでしょうか。
寒い日々が続きますが、体調に気を付けて、
2025年も元気に過ごしましょう!
時は遡り、年末年始にホテル京阪淀屋橋店では
年越しそばのふるまいイベントを実施しました。
数に限りがありましたが、
約80名の方が年越しそばを食べに来てくれました!
茹でたてのお蕎麦にご自身でかき揚げ、かまぼこ、ねぎをトッピングし、
各々の年越しそばを作って楽しまれていました。
また、ホテル玄関には門松としめ縄を、
ロビースペースには赤を基調としたお正月飾りを用意し
皆様をお出迎えいたしました。
2025年もたくさんの季節装飾とイベントを用意し、
皆様をお待ちしております!
是非お立ち寄りくださいませ(*^-^*)
Hello everyone, this is Hotel Keihan Yodoyabashi!
20 days have already passed since the start of 2025.
Many of you are probably busy with work and school.
The cold days continue, but please take care of
your health and stay healthy in 2025!
Going back in time, Hotel Keihan Yodoyabashi held
a free New Year's Eve soba event at the end of the year.
Although there was a limited number of people,
about 80 people came to eat New Year's Eve soba!
They enjoyed making their own New Year's Eve soba
by topping freshly boiled soba with kakiage, kamaboko,
and green onions.
We also prepared kadomatsu and shimenawa
at the hotel entrance and red-based New Year's decorations
in the lobby space to welcome everyone.
We have prepared many seasonal decorations and events for 2025,
and we look forward to seeing you!